viernes, 16 de octubre de 2009

Bocadillo de xoubas con pementos asados e paté de olivas







Pan - Xoubas en aceite de oliva escorridas - 3 folla de leituga lavada e ben seca finamente cortada en juliana - 3 tiras de pementos vermellos asado e cortados en tiras - Aceite de oliva ou o aceite da lata – Paté de olivas ou olivas de Aragón desosadas e picadas con Minipimer engadindo unha pequena cantidade de aceite de oliva - Vinagre - Sal
Untamos o pan aberto coa pasta de olivas. Picamos moi fina a leituga. Cortamos os pementos en tiras. Temperamos leituga con aceite, un pouquiño de vinagre e unha area de sal. Pomos a leituga sobre o pan e as xoubas sobre o anterior.Colocamos as tiras de pementos entre as xoubas. Pechamos e comemos. De nada.


Los peperetes
Sardinillas de Rianxo

Unha conserva que non está mal, pero é cara para o que ofrece.


Palacio de Oriente
Sardinilla en aceite de oliva

Xouba de boa calidade a un prezo razoable.

No hay comentarios: