lunes, 20 de enero de 2014

Bocadillo de polo con cebola, mazá, froitos secos e queixo en crema




Ingredientes. Pan / Polo asado ou salteado / Queixo en crema tipo Philadephia / Cebola en aros dourada / Noces picadas  / Mazá en láminas  salteadas


Preparación:1. Picamos os froitos secos e xuntámolas ao queixo batendo ben. 2. Douramos a cebola na tixola. 3. Laminamos fina a mazá e pasámola pola tixola tamén un pouco, so que abrande. 4. Untamos o pan (podemos torralo un pouco se queremos) co queixo, pomos sobre o pan o polo trinchadiño 6. Enriba, láminas de mazá e a cebola.

 

2 comentarios:

paideleo dijo...

Sabías que a cúpula da foto foi feita en honor ao peito de Carolina Otero " la Bella Otero " ?.

El escribidor dijo...

Non o sabía pero por favor, explícamo e publicareino como engadido co teu nome se me das perminso. Moitas grazas.