Unha ducia de champiñóns grandes laminados, os pés triturados
Dous chourizos sen pel e picados grosos
Unha cebola picada
Un dente de allo laminado
Unha copa de viño branco galego
Sal
Aceite de oliva
Pomos a cebola e o allo a dourar. Vamos botándolle o viño aos poucos e
reducindo a seco. Ben dourada, engadimos o chourizo e dámoslle o mesmo trato. Ao estar, retiramos o conxunto e reservamos.
Na mesma sartén, salteamos os champis e os pés dos mesmos triturados.
Xuntamos todo e cubrimos con auga quente. Salgamos e ao ferver baixamos o
lume ao mínimo.
Deixamos cocer suave e imos removendo suave durante unha hora.
Ponemos la cebolla y el ajo a dorar. Vamos echándole el vino poco a poco
y reduciendo a seco. Bien dorada, añadimos el chorizo y le damos el mismo
trato. Al estar, retiramos el conjunto y reservamos.
En la misma sartén, salteaos los champis y los pies de los mismos
triturados. Juntamos todo y cubrimos con agua caliente. Salgamos y al hervir
bajamos el fuego al mínimo.
Dejamos cocer suave y vamos removiendo suavemente durante una hora.
No hay comentarios:
Publicar un comentario